A felszolgálók az asztaltérképről indulva tudnak egy asztalt lefoglalni, rendeléseket felvinni, módosítani, számlát nyomtatni, fizetés részleteit rögzíteni majd végül felszabadítani az asztalt.

Ennél is fontosabb funkciója az asztaltérképnek, hogy folyamatosan információval lássa el a felszolgálókat az étterem és az egyes asztalok aktuális helyzetéről. Fontos cél volt, hogy a legfontosabb információkhoz, ne kelljen megnyitni az asztalt, mi több, elég legyen rátekinteni a képernyőre, hogy a legfontosabb teendő mindjárt kitűnjön.

Próbálja ki a demo éttermet.

Néhány a legfontosabb ilyen jelzésekből:

 • Mely asztal foglalt
 • Foglalt asztal rendelés nélkül
 • Milyen rendeléseket rögzítettek (előétel, főétel, desszert)
 • Mely fogásra várnak
 • Konyha/bár kitálalásra vár
 • Extrém lassú kiszolgálás
 • Pincérhívás aktív
 • Asztal fizetni szeretne
 • Asztal fizetés alatt
 • Asztal fizetve
 • Online fizetés folyamatban

Nagy területű éttermeknél lehetőség van az asztaltérképet kisebb területekre, termekre osztani és arra ráközelíteni.
Ugyanígy egyszerű több előre definiált különböző asztalelrendezés között váltani, ahogy a igények vagy az időjárás éppen megkívánja. Vagy egyedi változtatásokat tenni.
Rendelések

Az EatWithMe rendszer sok olyan egyedi funkcióval rendelkezik, amelyek amellett, hogy felgyorsítják és egyértelműsítik a rendelésfelvétel folyamatát, lehetővé teszik a rendelések későbbi módosítását, hatékony áttekintését, feldolgozását, kiszállítását és fizetéskori elszámolását:


Az egyes ételek, italok alapértelmezett tartalmának és tipikus variálhatóságának megadása az étlapban.
A rendelésnél megadott változtatások automatikusan hatással vannak a nyomtatott címkékre, árakra, raktárkészlet fogyásra, de nagyban egyszerűsíti a számlabontást is.
Az étlapban megadható, hogy alapértelmezetten mely fogáshoz tartozik, de ez könnyen fölülbírálható, például, amikor egy levest főételként kérnek.
Ezek után, mind a konyha, mind a felszolgálók egyszerűen követhetik, hogy egy asztal hány fogást rendelt és éppen mely fogásra vár.A fizetési adatok regisztrálásával folyamatosan követni lehet a pénztárt, kapott borravaló összegét, így mind NAV-állóságot, mind a bevételek felszolgálószintű pontos elszámolást biztosít a rendszer.
Tekintse meg mennyire egyszerűen bontható egy nagyobb fogyasztás is több fizetőre.


Készletnyilvántartás

A készletkezelés sokaknak megengedhetetlen luxus, sokszor többe kerül, mint amennyi haszonnal jár? Nehéz és drága a bevételezett alapanyagok, illetve az eladott termékek összetevőinek/receptjeinek folyamatos karbantartása. Általában nincs rá sem idő, sem pénz, sem ember!

Az EatWithMe rendszer nagyfokú flexibilitásának köszönhetően minden részfeladatot, akkor tudhat le, amikor arra éppen ráér. Nem fontos az idősorrend betartása, nyugodtan elkezdhet eladni egy új terméket recept nélkül, csinálhat leltárat, bevételezhet, majd felviheti a receptet hetekkel később. A rendszer mindent újraszámol visszamenőleg.

Ugyanez igaz, ha bármilyen hibát vét az adatbevitelben. Kijavíthatja a hibát és a rendszer mindent újraszámol.


Havidíjas rendszerben lehet előfizetni, amely azonban tartalmazza az éttermi rendszere felhőben való futtatását és üzemeltetését is. Elfelejtheti az üzembiztonság problémáját, azért mi felelünk. Amennyiben nem rendelkezik stabil internet kapcsolattal, akkor a rendszert az étterme telephelyén is telepíthetjük.

Forgalmazó: JUTA-Soft Kft
Link: https://eatwithme.online/


Kérje ingyenes, részletes ajánlatunkat.
Az Ön neve
E-mail címe
Az Ön telefonszáma

Üzenetének tárgya
Üzenetének szövege
Az adatvédelmi irányelveinket IDE kattintva tudja elolvasni.